Oppsummert, vant vi debatten og festen.

Trysil delegasjonen på årsmøte i Hedmark med hele 11 av våre på talestolen, og vi ble lytta til. Sjøl om vi ønsket ett annet resultat i ulvesaken, har vi vedtatt mye god politikk.

        Årsmøte i Hedmark Ap er synonymt med å skape politikk som gir muligheter og utjevner forskjeller – alle skal med. Diskusjonene er mange med bredde og takhøyde. For Gry, Turid og Randi startet helga på fredag med en rørende og koselig tur innom Odd Tangnæs i Hamar med 60 års plakett for trofast medlemskap i Nybergsund/Trysil Arbeiderlag, før ferden gikk videre til i kvinnenettverket på Olrud- i tradisjonens tro.

  Anniken Huitfeldt var innleder og det var strålende levert. Vi fikk en fantastisk kveld, ikke minst var det artig å få bli kjent med våre 4 førstedamer på Stortingslista, deriblant vår Turid. For ei dame! Som fraksjonsleder i fylkestinget har hun allerede høstet mye ros og fått stadig flere tilbud og roller. På tinget skal hun, minst! 

Lørdag kom resten av gjengen og delegasjonsleder og partileder Ole Martin gjorde en grundig og god jobb. Vi var 11 representanter på talestolen, og vi leverte! Den fineste og modigste talen hadde Ranveig, og folk stimlet rundt henne med ros. Dette er ei jente vi får se mye til. Even er kjent som en veldig habil taler og diktene hans høster stor applaus. Vi har rekrutteringa i orden i Trysil AP.  Siv var debutant, og klarte seg utmerket. Knallgod tale.Alle representantene vår hadde gode innlegg, og utfra det  fikk  vi også mange avisoppslag .Gry fikk også noen minutter på Nrk radio Hedmark og Oppland.

 

https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-hedmark-og-oppland/DKHE01005117/13-03-2017 

Alle talene finner du på trysli.arbeiderparti.no

Festen på kvelden var det nok også vi som vant…

Søndag- med gode vedtak, dog ikke helt i land på ulvesaken men årsmøtet beveget seg i riktig retning. Valg: Knut Storberget ble leder og det er fantastisk. Vår unge Even som kom inn ny i styret i fjor fikk fornyet tillit. Det å få spille i den ligaen i en alder av 21 år sier noe om nivået hans. Vi er stolte av ungdommen vår.  

Turid Backe Viken er ny leder i Næringsutvalget og landsmøte utsending. Hurra! 

 Ole Martin Norderhaug er ny medlem i internasjonalt utvalg- og med sin erfaring og klokskap er vi sikre på at utvalget får tilført visdom og kvalitet. Gratulerer. 

 Astrid Oppegård er ny i landbruksutvalget, og Astrid er ei dame med hjertet på rette stedet og født med sunt bondevett og en høy arbeidmoral så her blir det fortgang i jobben som skal gjøres. Gratulerer. 

 Trysil Arbeiderparti er ett fora med glade, engasjerte folk som ønsker seg flere på laget. Kom og bli med!       

Trysil benken på årsmøtet i Hedmark Ap